Eetu Sassila

Eetu Sassila

Reipas solmi nipullisen jatkosopimuksia

Valmistautuminen kolmosen kauteen 2018 on potkaistu toden teolla käyntiin. Harjoituksissa on ollut paikalla ilahduttavan paljon 2017-joukkueen pelaajia. Tämän kaltainen jatkuvuus on erityisen positiivista toiminnan jatkuvuuden ja laadun kannalta.

Kauden 2017 joukkueesta sopimuksen kaudelle 2018 ovat tehneet seuraavat pelaajat:

Kauden 2017 parhaaksi pelaajaksi valittu Antti Hukka,  kauden 2017 Hanheksi valittu Roope Suonio, uran lopettamispäätöksen 26. kuudennen kerran perunut maalivahtilegenda Tomppa Helqvist, edelleen kehittyvä ja kokoon parsittu Jussi Hauhia, puolustuksen kulmakivi Mallu Hietala, huippukuntoinen hyökkääjä Pete Riikonen, vauhtia ja vaarallisia tilanteita aiheuttava Jarkko Vuontelo, aggressiivinen ja varma maalivahti Tuomo Arbelius sekä Himoksen dynaaminen duo Johannes Karjalainen ja Miikka Juven. Lisää jatkosopimuksia julkaistaan niiden valmistuessa.

Reippaan kannattajille on luvassa todellista herkkua myös uusien pelaajien muodossa. Näistä sopimuksista tiedotetaan viimeistään helmikuun aikana siirtoikkunan tapahtumien jättämän pölypilven laskeuduttua.

 

 

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0

Kauden 2018 valmentajat

Kaudella 2018 Lahden Reippaan päävalmentajana jatkaa Petri Järvinen. Alkava kausi on Järälle jo kolmas viirupaitojen peräsimessä. Reippaassa ollaan erittäin tyytyväisiä, että saimme pidettyä Järvisen kaltaisen ammattimiehen toiminnassamme mukana. "Tässä vaiheessa toivotan kaikki pelaajat, uudet ja vanhat, tervetulleiksi kokeilemaan mukaan 8.11. jatkuviin harjoituksiin.", kommentoi Järä joukkueen tämän hetkistä tilannetta. 

Lahden Reippaan avuksi valmennukseen tulee myös toinen, kokonaan uusi nimi, Ilkka Jokela. Jokela on aloittanut jalkapallouransa Reippaan nappulakoulussa ja omaa vahvan lahtelaisen jalkapalloidentiteetin. Jokelan Norjan vuosina hankkimaa pelaajakokemusta ei voi myöskään väheksyä kun arvioidaan miehen kompetenssia Lahden Reippaan valmennustiimissä. Valmentajana Jokela on tehnyt hyvää tulosta Lahen Pojissa ja kertomukset Jokelan osaamisesta ja tavasta toimia olivatkin se tekijä, miksi hänet haluttiin Reippaaseen. "Innolla lähdetään tekemään uudessa porukassa!" , kommentoi Jokela uutta pestiiän Järän johtamassa valmennustiimissä.

Lahden Reippaan harjoitukset jatkuvat avoimilla harjoituksilla keskiviikkona 8.11.2017 Mukkulan hallissa kello 20.30. Kaikki uudet pelaajat ovat tervetulleita harjoituksiimme kokeilemaan toiminnan mielekyyttä ja joukkueen tasoa.

  

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0

Reipas taisteli itselleen 3. sijan

Reipas taisteli tasurin ja vesitti LPS:n nousuhaaveet

Reipas päätti kolmosen kauden melkoisella taistelulla. Pelin käsikirjoitus oli selvä. Kotijoukkue LPS:n oli voitettava noustakseen kakkoseen. 

Reipas vesitti nousuhaaveet 2-2 tasapelillä ( 0-2 ). Nousua juhlii Nurmijärven Jalkapalloseura. 

Reippaan maalit viimeisteli Santeri Haukka ja Jarkko Vuontelo. 

Ensimmäinen puoliaika oli Reippaan hallintaa. Viirupaidat esiintyivät ennakkoluulottomasti ja loivat kiitettävän määrän tilanteita. Tämä suoritus tuotti 2 maalia, vaikka useampaankin oli mahdollisuus. 

Toisella puoliajalla Reippaan pelaajilla alkoi palaa bensavalo. Kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiä toinen toisensa jälkeen. Vyörytys tuotti tulosta, kun melkoisen flipperin päätteeksi pallo meni  maaliin Reippaan omasta pelaajasta. 

Reipas taisteli kovasti, mutta kotijoukkue runnoi tasoihin.

Loppu kamppailu oli sitten jotain painin, jalkapallon ja teatterin väliltä. 

Reipas kesti ja ottelu päättyi 2-2. 

Ottelun Hanhi Miika Juven ja Pikki Hanhi Jussi Hauhia. 

Reipas sijoittui mukavasti sijalle 3. Nurmijärven Jalkapalloseura nousee kakkoseen. Onnea.

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0

Takaisin voittojen tielle MPS:n kustannuksella

Lahden Reipas otti kauden viimeisessä kotipelissään selkeän 9-1 voiton Malmin Palloseurasta. 

Ennakkoasetelmat otteluun olivat selkeät, Reipas taistelee vielä sijoista 3.-5. ja MPS:n putoaminen sarjaporrasta alemmas oli varmistunut jo aiemmilla kierroksilla. Lisäksi MPS aloitti ottelun yhden miehen vajaalla erinäisten epäonnisten sattumien seurauksena. Reippaan peli lähti kuitenkin tahmeasti liikkeelle, ehkäpä kyse oli juuri ennakkoasetelmista johtununeesta yliyrittämisestä. Jokatapauksessa Reipas oli ottelussa kuskin paikalla ja puoliajalle mentiin Reippaan 2-0 johdossa. 

Toisella puoliajalla Reipas takoi vielä seitsemän maalia vastustajan kaunistellessa kauniilla kaukovedolla numeroiksi 9-1. Reippaan maaleista vastasivat rivakassa vireessä ollut Jakke Vuontelo, himokkaasti pelannut Mikko Tuomi kahdesti kuten myös tehokkaasti vaihdosta sisään tullut Pedro Riikonen kahdesti, maalin makuun pääsi myös kaiken nähnyt ja kokenut Teemu Toukonen, lisäksi vastustajan puolustuslinjalle kirjattiin hatullinen omia maaleja.

Arvovaltainen raati palkitsi yhteistyökumppanien nimikkopalkinnoilla ottelun Hanheksi Mikko Tuomen ja Pikku Hanheksi Opa Riikosen.  

Reipas päättää kautensa sarjanoususta taistelevan LPS:n vieraana Helsingissä lauantaina 7.10. Panosta tuossakin ottelussa on. Reippaalla on mahdollisuudet sijoittua sarjassa kolmanneksi ja hampaankolossa on pahasti kevätkierroksen lopussa päästetyt viimehetken maalit ja sormien välistä lipunut voitto. 

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0
Tilaa tämä RSS-syöte