Eetu Sassila

Eetu Sassila

Reippaalla voitokas reissu Riihimäelle

Reipas haki kauniista Riihimäen kesäillasta sarjapisteet tyylipuhtain lukemin 4-0 ( 2-0 ).

Reippaalta verkkoja venytti maantiekiitäjä Miika Juven kahdesti, neljännessä pelissä peräkkäin osunut Anton Nieminen ja Reipas debyyttinsä tehnyt Olli Tynkkynen.

Kamppailu oli Reippaan hallusta avauspotkusta lähtien. Reipas siirtyi 1-0 johtoon Niemisen maukkaalla puskulla. Vielä ennen taukoa asialla oli oivassa vireessä viilettävä Juven, joka viimeisteli Antti Hukan maagisen puolenvaihdon varmasti verkon perukoille.

Ensimmäisen puoliajan viimeistä varttia varjosti pieni suvantovaihe, mutta viirupaitojen onneksi se ei kostautunut.

Toinen puoliaika noudatti samaa kaavaa. Reipas puolusti hyvin ja hyökkäsi maltilla.

Kolmannesta maalista vastasi taas Juven, joka sai mainion syötön Markus Hietalalta.

Viimeisen maalin teki Eetu Sassilan huikeasti syötöstä Olli Tynkkynen.

Tasapainoinen esitys päättyi siis 4-0 vierasvoittoon.

Reippaan seuraava ottelu pelataan 4.6. Mukkulassa. 19.45 alkavassa ottelussa Reipas saa vastaansa Puistolan Urheilijat.

 

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0

Reipas iloitteli Jokelan Kisan kumoon

Lahden Reipas oli oivassa vireessä Mukkulan torstaisessa kevätillassa. Reipas kaatoi Jokelan Kisan lukemin 7-1 (2-1).

Reippaan maaleista vastasi kahdesti osuneet Aaro Leutola,parhaan pelinsä viirupaidassa pelannut taskuraketti Miika Juven ja oivassa vireessä mylläävä target-kärki Anton Nieminen. Kerran verkkoa venytti kapteeni Edu Sassila, jonka maali ei kauneudellaan häikäissyt, mutta tahtoa sitäkin enemmän.

Ottelu alkoi tunnustelevissa merkeissä. Kotijoukkue oli lievästi niskan päällä, kunnes Joki iski kuin salama kirkkaalta taivaalta. Oikeasta laidasta lähetetty kierteinen keskitys löysi hyökkääjän otsaluun, joka napautti pallon hienosti takakulmaan.

Reipas ei vieraiden johtomaalista hätkähtänyt. Palloa maltettiin liikuttaa puolelta toiselle ja Joki joutui puolustamaan koko joukkueen voimin. Maltti tuotti tulosta, kun Juven rynnisti keskeltä läpi ja laittoi munkin kukkaroon. Ennen puoliaikaa kotijoukkue ennätti vielä johtoon, kun Aaro Leutola pisti pallon reppuun.

Toinen puoliaika oli sitten täysin Reippaan hallintaa. Komeimmista maaleista vastasivat Leutolan vapaapotkun verkkoon ohjannut Juven ja keskityksestä onnistunut Nieminen. Sassila osoitti kovaa tahtoa murjoessaan pallon maalin uuvuttavan taistelun päätteeksi. Loppunumerot tykitti Leutola. Reippaan seuraava koitos on helatorstaina, jolloin joukkue suuntaa Riihimäellä Ripsin vieraaksi.

Arvovaltainen raati valtsi pelin Hanheksi kevyellä jalalla liikkeellä olleen Miika Juvenin ja Pikkuhanheksi Apa Leutolan.

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0

Reipas ja Kontu tasasivat pisteet torstaina

Reipas ja Kontu tasasivat pisteet torstaina Reipas ja Kontu tasasivat pisteet torstain myöhäisillassa pelatussa ottelussa lukemin 1-1 (0-0)

Reippaan maalin viimeisteli oivassa kevätvireessä purjehtiva Anton Nieminen.

Ottelu oli Reippaan hallussa alusta loppuun. Hallinta ei tuottanut toivottua tulosta maalien muodossa, koska liian usein ratkaisua haettiin pitkälle avauksella. Pitkät avaukset tuottivat vain muutaman potentiaalisen keskitys mahdollisuuden. Suurin osa kolahti suoraan Kontu puolustuksen otsaluihin. Kontu ei paikoilla herkutellut, mutta iski ottelun avausmaalin kulman jälkitilanteesta. Pian sen jälkeen Jarkko Vuontelo puski ylärimaan Markus Hietalan esityöstä.

Viimein Reippaan ponnekas yritys palkittiin, kun hyökkäyksen vierivä kivi Anton Nieminen venytti maaliverkkoja tasoituksen arvoisesti. Lopun massiivisesta painostuksesta huolimatta voittomaali jäi leijumaan Mukkulan pimenevään kevätiltaan ja pisteet tasattiin.

Ottelun hanhi oli Anton Nieminen ja pikku hanhi aina kivikasvoinen puolustuksen selkäranka Markus Hietala.

Reippaan taival jatkuu torstaina 18.5. Mukkulassa, kun vastaan saapuu Joki. Ottelu alkaa klo 21.00.

  • Julkaistu kategoriassa Uutisia
  • 0
Tilaa tämä RSS-syöte